Tortitas americanas (con o sin Thermomix)

Tortitas americanas (con o sin Thermomix)

Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Tortitas americanas (con o sin Thermomix). It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Tortitas americanas (con o sin Thermomix) is one of the most favored of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Tortitas americanas (con o sin Thermomix) is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Tortitas americanas (con o sin Thermomix), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortitas americanas (con o sin Thermomix) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tortitas americanas (con o sin Thermomix) is 12-15 uds. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tortitas americanas (con o sin Thermomix) estimated approx 30 min.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Tortitas americanas (con o sin Thermomix) using 8 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Esta mañana nos levantamos con ganas de tortitas. En mi recetario encontrarás ya una receta, pero ésta que te traigo hoy es más rápida y sencilla y la tendrás lista en un periquete, dando como resultado unas tortitas maravillosas. Te indico como prepararlas con o sin Thermomix o similar. Puedes tener la masa preparada con antelación y conservarla en el frigorífico hasta dos días. También puedes conservar en la nevera las tortitas hechas en el caso de que te sobren, bien envueltas en film, hasta 3 días, o incluso congelarlas. Con estas cantidades te dará para unas 12-15 uds., dependiendo del tamaño que las hagas. Acompáñalas con lo que más te guste... fruta fresca, miel, mermeladas, nata o sirope de chocolate... Para finalizar comentar que he aprovechado esta receta para participar hoy en el #tallerdefotografia que nos ha dado @saracook_and_roll y en el que, todos los que hemos participado, hemos aprendido mucho de sus consejos. Muchísimas gracias Sara!

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tortitas americanas (con o sin Thermomix):

  1. 300 gr harina de trigo
  2. 50 gr azúcar
  3. 1 sobre levadura tipo Royal (16 gr)
  4. 1/4 cucharadita bicarbonato
  5. 1/2 cucharadita sal
  6. 440 ml leche entera
  7. 60 gr mantequilla sin sal
  8. 1 huevo tamaño L

Instructions to make to make Tortitas americanas (con o sin Thermomix)

  1. Para preparar sin robot: Derrite la mantequilla unos segundos al microondas. Prueba con 15 segundos primero y si necesitas más prolonga otros segundos más.
  2. En un bol pon todos los ingredientes secos y mézclalos: Harina, levadura, bicarbonato, sal y azúcar.
  3. En otro bol casca el huevo y bátelo. Añade la leche y la mantequilla derretida. Mezcla hasta integrar.
  4. Añade la mezcla de líquidos a la mezcla de los ingredientes secos y bate lo justo hasta que esté todo bien integrado y no haya grumos. Con esto ya tenemos la masa de las tortitas listas.
  5. Para preparar la masa en Thermomix o similar: pon en la jarra la mantequilla y programa 2 min/70ºC/vel 1. Añade el resto de ingredientes y programa 10 seg/vel 5. Y ya tienes la masa lista.
  6. Ahora necesitarás una sartén antiadherente en buenas condiciones. Ponla a calentar a fuego medio. Mi vitrocerámica va del 1-9 y la estuve utilizando en la posición 5.
  7. Cuando esté caliente, vierte en el centro un cucharón de masa. No es necesario que pongas ningún tipo de grasa en la sartén, pero si en tu caso ves que se agarra la masa, pon un poco de mantequilla. Yo no la tuve que utilizar. Si la sartén está en buenas condiciones no será necesario.
  8. Cuando veas que la superficie de la tortita se llena de burbujas (esto sucederá aproximadamente cuando lleve un minuto), dale la vuelta con ayuda de una espátula y cocina otro minuto.
  9. Retira a un plato las tortitas a medida que las vas haciendo y cubre con otro plato o bol para que se mantengan calientes mientras vas preparando el resto.
  10. Sirve tus tortitas calientes con lo que más te guste.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more components or is a bit basically spicy, you can make simple changes to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation skills for beginners you don't need to discover them but just if you grasp some easy food preparation methods.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Make Quick Tortitas americanas (con o sin Thermomix). Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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