Matambre tiernizado con calabaza
Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Matambre tiernizado con calabaza. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Matambre tiernizado con calabaza is one of the most popular of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes yummy. Matambre tiernizado con calabaza is something which I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Matambre tiernizado con calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Matambre tiernizado con calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Matambre tiernizado con calabaza using 5 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Es una preparación sencilla y muy sabrosa. Te asegura que el matambre siempre esté tierno. Espero que te guste
Ingredients and spices that need to be Take to make Matambre tiernizado con calabaza:
- 1 matambre de ternera
- Cebollita de verdeo o puerro c/necesaria
- 150 gr. queso parmesano rallado
- 1 lt. de leche
- Calabaza (en rodajas depende la cantidad de personas)
Steps to make to make Matambre tiernizado con calabaza
- Quitar la grasa al matambre y colocarlo en una asadera profunda. Prender el horno para precalentar.
- Picar la cebollita de verdeo y cubrir toda la superficie del matambre. Que quede bien cubierto
- Cubrir el matambre con el litro de leche. Si no lo cubre con una cuchara humedecer la cebollita de verdeo
- Colocar en el horno a temperatura media, media baja. Tiene que cocinarse lentamente porque cuando la leche hierve va tiernizando el matambre. Cuando comienza a hervir la leche con una cuchara volcar leche sobre la superficie del matambre.
- Cortar la calabaza en rodajas de un centímetro de ancho. Yo calculo dos/tres rodajas por persona y colocar en una asadera con un poco de aceite. Demora más o menos lo mismo que el matambre. Controlar la cocción y dar vuelta. Si tu horno no te permite cocinar las dos cosas al mismo tiempo yo prepararía primero la calabaza y la calentaría al finalizar la cocción del matambre
- Después de 30 minutos, dar vuelta el matambre y colocar la cebolla por encima. Dejar por 30 minutos más y volver a dar vuelta con la grasa para arriba. Si ves que se está quedando sin leche podes agregar un poco pero no mucho porque la idea es que se vaya consumiendo. Consejo, si agregás leche que sea precalentada.
- Cuando das vuelta el matambre le agregas el los 150 gr. de queso rallado por encima y nuevamente al horno hasta que el queso se funda.
- Servir una porción de matambre con una rodaja de calabaza. También se puede acompañar con puré de manzana o puré de papas. Combina muy bien.
As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or more ingredients or is a little essentially zesty, you can make simple changes to achieve this goal. In other words, start making your dishes on time. As for fundamental cooking abilities for novices you don't require to learn them however just if you grasp some simple food preparation techniques.
This isn't a full overview to quick and simple lunch dishes but its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Award-winning Matambre tiernizado con calabaza. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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